Anunciado 2 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Cerquem Cap de Servei per a centres diürns i residències de gent gran, de la zona de Lleida. La persona seleccionada, en dependència de la Direcció Tècnica, serà el/la responsable de gestionar, organitzar i supervisar els equipaments a càrrec segons les directrius i polítiques de la organització.



Més concretament, la persona seleccionada s’ocuparà de vetllar per la millora continua dels serveis prestats als clients, dirigir l'activitat dels serveis en quant a l'operativa i servei al client. Posta en marxa d’accions que permetin assolir els objectius dels serveis. Així com donar suport al la direcció de l'equipament en la resolució d’incidències, i en l’acompliment d’objectius establerts. Serà l’enllaç entre els equipaments a càrrec i els diferents departaments de serveis centrals iniciant els tràmits previs amb cadascun d’ells per a la resolució d’incidències i/o millora del servei. Haurà d’impulsar el desenvolupament i l’empoderament dels equips en els serveis.



S’ofereix:


Jornada: 40h setmanals de dilluns a divendres distribució flexible en funció de les necessitats del servei. El lloc de treball requereix desplaçament a nivell autonòmic.


Contracte: Indefinit


Salari: salari negociable.




Requisitos mínimos

Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.


Es valorarà positivament la formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials i en el model d’atenció centrada en la persona.


Experiència: es requereix experiència prèvia en coordinació t'ecnica i/o d'operacions d'equipaments de serveis socials de Gent Gran.


Perfil Competencial: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d’equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d’anàlisi i de resolució de problemes.


Altres:


  • Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.

  • Domini del Català i Castellà.

  • Flexibilitat i mobilitat per els diferents centres i serveis.

  • Carnet de conduir (vehicle d’empresa, tot i que inicialment es paga quilometratge)



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta