Anunciado 21 de enero 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Licenciado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
11
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar a la seva planta central de Riudellots de la Selva, degut al seu creixement i pla d'expansió, un/a TÈCNIC/A DE SELECCIÓ DE PERSONAL que aporti experiència en la selecció de tot tipus de perfils relacionats amb una àrea de Producció.

En dependència directa del/la Responsable de RRHH, la persona seleccionada tindrà com a tasca principal la selecció de tot tipus de personal orientat a la nostra àrea productiva (sobretot operaris/es de Producció), portant a temre la recerca de candidats/es, les entrevistes personals i la gestió de la incorporació dels/les treballadors/es contractats/des. Per altra banda, també col.laborarà en la selecció de personal de perfil mig-alt en funció de les necessitats del moment.

Integrant-se en un equip de treball sòlid i consolidat, oferim la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa que es troba en ple procés de creixement i expansió, on el/la candidat/a seleccionat/da optarà un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia.

Requisitos mínimos
El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació universitària, preferiblement en Psicologia i/o Relacions Laborals, essent valorable la formació en Ciències Empresarials i/o ADE si es compta amb l'experiència requerida.

- Cal aportar una experiència mínima de 3-4 anys ocupant un lloc de feina similar, formant part d'un Departament de RRHH o d'una empresa de Treball Temporal/Consultoria de RRHH, portant a terme la selecció de tot tipus de personal, sobretot personal orientat a una àrea de Producció. Per altra banda, cal estar habituat/da a treballar amb tot tipus de fonts de reclutament (portals de fenia, SOC, Fundacions d'Inserció Laboral, Ajuntaments,...).

- Pensem en una persona dinàmica i activa, amb empenta, resolutiva, responsable i autònoma, que pugui treballar tant sola com en equip, i que estigui acostumada a tenir als volums de necessitats de contractació.

Conocimientos necesarios
Entrevista de Selecció, Fonts de Reclutament, Selecció de Personal
Compartir esta oferta