Anunciado 28 de noviembre 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Intensiva - Indiferente
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
10
Número de inscritos
52
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Important empresa del sector carni ubicada a la zona de Figueres, i que es troba en ple procés de creixement d'expansió, precisa incorporar, degut al seu creixement i al seu augment en el volum de vendes, OPERARIS/ES PER LÍNIA DE PRODUCCIÓ.

Les tasques que les persones seleccionades portaran a terme seran, majoritàriament, les d'envasat i congelat de producte carni en línies de producció contínua (envasat al buit, etiquetatge, pesat del producte, encaixat, paletitzat,...), entre d'altres tasques en funció de la secció a la qual vagi destinada cada persona.

S'ofereix estabilitat laboral, amb l'oportunitat de formar part d'una empresa sòlida, consolidada i en creixement, on les persones seleccionades podràn optar a opcions reals de desenvolupament i aprenentatge en funció dels valors aportats.

Requisitos mínimos
El perfil que estem cercant correspon a professionals que aportin formació mínima a nivell d'EGB o ESO, i que comptin amb una experiència mínima d'un any treballant com a operari/a en indústria, estant habituats/des a treballar en cadena de producció contínua.

- Es valorarà molt positivament que l'experiència aportada sigui en una empresa càrnia i/o alimentària, ja sigui en processos d'envasat o de congelat de producte, tot i no ser imprescindible per optar al lloc de treball. Per altra banda, també es valorarà comptar amb el carnet de carretoner/a.

- Pensem en persones dinàmiques i actives, que siguin polivaments, i que tinguin ganes d'optar a un lloc de feina estable.

Compartir esta oferta