Neomotor

Diario de Mallorca

Iberempleos. Ofertas de trabajo

MECÀNIC/A DE MANTENIMENT (SEC. CARNI)

Anunciado el 28 de noviembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Formación Profesional Grado Medio
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
3
Número de inscritos
4
Descripción del empleo
Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat, que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, i que aposta per la millora i la innovació constant, precisa incorporar, degut al seu creixement, OFICIALS DE MANTENIMENT a les plantes de Riudellots de la Selva i de Vilamalla, i que aportin experiència treballant en una empresa amb producció continua.

En dependència directa del/la Director/a de Manteniment, la missió principal de les persones seleccionades serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal.lacions i la maquinària de l'empresa, per tal de garantir-ne el funcionament òptim. Per altra banda, portaran a terme la detecció i resolució d'averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, que acaba d'ampliar les seves instal.lacions, i que aposta per la millora i per la innovació, invertint en millores tècniques de manera constant,amb opció de treballar a la planta de Riudellots de la Selva o a la planta de Vilamalla.

Els/les candidats/es seleccionats/des optaran a un lloc de feina estable, en el que podran créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Requisitos mínimos
Els perfils que estem buscant corresponen a professionals que aportin formació mínim a nivell de CFGM en Mecànica, Electricitat, Electromecànica i/o similar, i que aportin sòlids coneixements de mecànica, a més d'aportar nocions sobre hidràulica i pneumàtica.

- Es requereix aportar una experiència mínima de 2-3 anys ocupant un lloc de feina similar, en una empresa amb producció continua (no es requereix que aquesta experiència hagi estat en una empresa alimentària, tot i que es valorarà positivament si s'ha treballat en el sector de l'alimentació). També cal aportar experiència realitzant manteniment preventiu i, sobretot, correctiu, a més d'estar habituat/da a la resolució d'averies sense haver de parar la producció.

- Pensem en persones dinàmiques, resolutives, que tinguin facilitat per treballar en equip, que siguin proactives, que tinguin facilitat per a la detecció d'averies, i que comptin amb disponibilitat horària.

Conocimientos necesarios
Hidràulica, Manteniment, correctiu, Manteniment preventiu, Maquinaria, Mecánica, Mecánica industrial, Pneumàtica
Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta