Metge/ssa especialista en Hematologia i Hemoteràpia/H.Mataró (ICO Badalona)

Institut Català dOncologia
Badalona, Barcelona
Anunciado 12 de abril
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

L'Institut Català d'Oncologia (endavant ICO), centre públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, líder en oncologia i dedicat a l'assistència, la recerca, la prevenció i la docència, inicia un procés de selecció per incorporar un/a Metge/ssa Especialista en Hematologia i Hemoteràpia adscrit al Servei d'Hematologia Clínica de l'ICO Badalona per a al centre de treball Hospital de Mataró.


La missió del/la metge/ssa especialista en Hematologia i Hemoteràpia és oferir atenció mèdica especialitzada amb un enfocament terapèutic i integral del pacient hospitalitzat i ambulatori amb malaltia hematològica, fent especial èmfasi en el procés diagnòstic i terapèutic, i en la presa de decisions consensuada amb altres professionals, de conformitat amb els procediments i protocols adequats i millorar l'eficiència garantint una utilització adequada dels recursos.


La persona seleccionada treballarà integrat al servei d’Hematologia de l’Hospital de Mataró, desenvolupant la seva activitat tant a les consultes externes i al laboratori, com d'interconsultor a les unitats hospitalària d’oncohematologia i d’urgències.



Funcions principals:


Atendre al pacient ambulatori amb malaltia hematològica oncològica i no oncològica, coordinant el diagnòstic i tractament amb altres especialitats i institucions quan sigui d'aplicació.


Realitzar suport mèdic a hospital de dia per els pacients en tractament actiu oncohematològic.


Realitzar suport a planta d’hospitalització oncohematològica com a interconsultor en el pacient hematològic ingressat i en la resta d’especialitats.


Gestionar i resoldre les derivacions i interconsultes realitzades des de l’atenció primària.


Control de la teràpia anticoagulant del pacient hospitalitzat i ambulatori, coordinant-se amb els professionals d’altres serveis de l’hospital o d’altres institucions quan sigui necessari.


Validar i interpretar els resultats de les citologies de moll d’os.


Donar una opinió mèdica especialitzada, diagnòstica i/o terapèutica a les consultes realitzades (presencials, telefòniques o de revisió d’informes) per altres professionals, especialistes o serveis, en relació a un pacient o patologia, amb la finalitat de fer un diagnòstic o millorar el seu maneig terapèutic


Col·laborar amb l'activitat docent de la institució, participant en programes de formació continuada, i/o tutelant els alumnes de pregrau i postgrau i residents en formació.


Possibilitat d’integrar-se en equips dedicats a patologies específiques i participar i desenvolupar projectes de recerca clínica així com la possibilitat de realitzar/participar en projectes de recerca transnacionals.


Participar en els comitès i reunions internes i externes, d'àmbit Assistencial i de Qualitat aportant una visió global en l'enfocament terapèutic del pacient ambulatori i d'hospitalització.


Participar activament en projectes i grups de treball vinculats, incloent reunions amb referents transversals, i especialistes d'altres serveis i institucions.


Representar la institució tant en actes nacionals com internacionals, a petició de la Direcció General, així com participar en les comissions o reunions internes que es considerin.



Què t'oferim?


Contracte de treball: Cobertura de vacant fins a resolució de convocatòria com a Facultatiu/va Especialista en Hematologia i Hemoteràpia a jornada completa (1668 hores/any – 39 hores/setmana).


Horari: 2 dies/setmana amb horari de 08:00h a 18:00h i 3 dies/setmana amb horari de 08:00h a 15:00h.


• Període de prova: 4 mesos (segons conveni).


• Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes a l’ICO segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (SISCAT), les taules salarials ICO del grup professional 1. AS-TGS (Assistencial Titulat/da de Grau Superior) i la vàlua de el/la candidat/a.


• Retribució variable (incentius anuals fins el 12%).


• Possibilitat de realització de guàrdies d’especialista (presència física) a l’ICO Badalona.


• Incorporació: Finalitzat el procés de selecció.


• Lloc de treball: Hospital de Mataró.




I a més...


• Formaràs part d’un servei dinàmic on el treball en equip és una prioritat.


• Reconeixement mitjançant la carrera professional a partir d’1 any d’experiència amb increment salarial.


• Conciliació personal i flexibilitat laboral segons pacte de condicions laborals que millora el conveni SISCAT.


• Creixement professional: apostem per la teva formació continuada en l’àmbit onco-hematològic i de recerca així com la possibilitat d’assistir a jornades i congressos.


• Política d’igualtat de tracte i d’oportunitats en les condicions de treball.





Requisitos mínimos

Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura / Grau en Medicina (d'una Universitat acreditada a Espanya vs acreditar certificat d'homologació corresponent).


Estar en possessió de la titulació d’Especialista en Hematologia i Hemoteràpia (via MIR vs acreditada a Espanya).


Llicència vigent per a l'exercici professional a Espanya.



Es valorarà


• Nivell de català C1 o superior.


• Acreditar un nivell alt de coneixement de l’ idioma anglès, tant parlat com escrit.


• Referències i/o cartes de recomanació.



Documentació a presentar i terminis:


Curriculum vitae (sense fotografia) + carta de motivació fins el 28/04/2024 a les 14:00h.


Copia de la documentació acreditativa dels requisits (titulació + especialitat) i mèrits més destacats.





Compartir esta oferta